Formaz

We zijn telefonisch bereikbaar voor algemene en cursistenvragen op dinsdag en donderdag van 9-12u of via info@formaz.be. Voor commerciële vragen kan u rechtstreeks uw opleidingsadviseur bereikbaar tijdens de kantooruren, zie contactpagina.

Tel: +32 (0)2/253 85 11

Opleiding Ladingzekering en veilig laden en lossen (code 95)

title

Erkenningsnummer OCF110/MPM003

Categorie: 1

Deze opleiding is een verkorte versie van de opleiding ladingzekering aangevuld met veilig laden en lossen. De technische details over ladingzekering worden iets minder diepgaand behandeld. De opleiding wordt gecombineerd met veilig laden en lossen van de vrachtwagen. Dit gebeurt meestal met de heftruck maar kan ook met de transpallet, kraan of rolbrug. De deelnemers dienen bij voorkeur ervaring te hebben met de gekozen laadmachine. De deelnemers krijgen een deelname certificaat van opleiding heftruck, transpallet, kraan of rolbrug.

      Maximum 20 deelnemers met 2 instructeurs of 10 deelnemers met 1 instructeur. De opleiding kan eventueel op 2 halve dagen georganiseerd worden.

      De opleiding is erkend door de FOD mobiliteit. Chauffeurs die de opleiding volgen in het kader van de nascholing vakbekwaamheid code 95 van de vrachtwagenbestuurders krijgen 7 punten.

      Infofiche opleiding initiatie ladingzekering en veilig laden en lossen