Formaz

TELEFONISCH BEREIKBAAR OP DINSDAG EN DONDERDAG 9u00-12u00 & VIA MAIL VAN MA-VRIJ TUSSEN 9u00-17u00 - INFO@FORMAZ.BE

Kalender open opleidingen

Vanuit België: +32 (0)2/253 85 11

Vanuit Nederland: +31 (0)85/065 30 18

Klanten getuigen

Foamglas, Katelijne Cielen , opleiding heftruckbestuurder

We zijn erg tevreden over Formaz, vlotte communicatie, flexibiliteit, vriendelijke en goede trainers!

BD, Larse Peterse , opleiding heftruckbestuurder

“We zijn ongelooflijk tevreden over de opleiding die binnen BD georganiseerd werd. We kregen ruime info over onze werknemers en vonden de aanpak zeer professioneel.”

HLS, Patrick Claes , opleiding ladingzekering nascholing vakbekwaamheid

“De laatste opleiding van onze tweede sessie is afgelopen. Weerom applaus voor jullie diensten!”

Vormelek, Ruben Merlevelde , opleiding en examen VCA BASIS

“De lesgever begint met zichzelf voor te stellen en hij houdt eveneens een korte voorstellingsronde met de deelnemers. Hij overloopt het dagprogramma en de cursusinhoud en geeft het doel mee van de opleiding. De lesgever weet het ijs te breken met humor. Deze humor komt ook gedurende de opleiding voor. Dit zorgt ervoor dat deze soms zware theoretische opleiding toch nog luchtig blijft en dat de deelnemers hun aandacht niet verslapt. Hij geeft reeds in het begin van de opleiding mee dat deze opleiding minder interactief gaat zijn daar er veel gezien moet worden op een tijdspanne van één dag. Er wordt wetgeving besproken evenals persoonlijke beschermingsmiddelen en preventie. Hij geeft de opleiding aan de hand van een PowerPoint presentatie. Deze wordt bediend met een afstandsbediening en belangrijke materie wordt aangeduid met een laserpointer. De presentatie is overzichtelijk en in kleur. De lesgever hanteert een aangename vertelstijl, komt professioneel en rustig over. We kunnen stellen dat hij de opleidingsinhoud voldoende beheerst. Hij maakt goed oogcontact met de groep zodat iedereen zich aangesproken kan voelen en ondersteunt zijn woorden met hand- en armgebaren. Hij laat ook ruimte voor vragen en opmerkingen van de deelnemers. Tijdens de pauze neemt de lesgever de tijd om de evaluator te woord te staan en hem nog een extra woordje uitleg te geven over de opleiding.”

George Hall Belgium, Steff Verschueren , opleiding heftruckbestuurder

De opleiding afgelopen woensdag is heel goed verlopen. Onze techniekers waren zeer positief over de opleiding en de manier waarop deze gegeven geweest is. Bedankt voor de goede samenwerking!”

Iko Sales, Erik Vranken , opleiding bestuurder hoogwerker

“Eerst en vooral waren wij zeer tevreden over de manier van lesgeven en het resultaat van de opleiding hoogtewerker…”

Van Vooren BVBA, Nathalie Coudeville , opleiding heftruckbestuurder

“Ik meld bij deze dat onze werknemers enorm tevreden waren over de ééndaagse veiligheidsopleiding heftruck! Dit was héél interessant en vooral héél praktisch.”

Engine Deck Repair, Katya Huybrechts , opleiding ecodriving nascholing vakbekwaamheid

“Alle chauffeurs vonden de opleiding boeiend!”

Metso Minerals, Katelijne Bouckaert , opleiding heftruckbestuurder

“Voor de volgende opleiding willen we graag terug dezelfde lesgever omdat we daar zo tevreden van waren. Hij werkt heel praktijkgericht, ook tijdens de theorie.”